Cara Semak Consignment Number & Track Parcel Gdex Express atau Citylink daripada Shaklee Malaysia



Antara soalan biasa daripada pelanggan dan newbies pengedar Shaklee under team saya.

Macam mana nak semak consignment number selepas buat order secara online daripada website Shaklee Malaysia ?



So, saya share kat sini untuk rujukan kita bersama.

Ini cara nak semak consignment number dan tracking parcel korang bila korang oder online from Shaklee Malaysia.

Log in ke akaun masing-masing melalui website www.shaklee2u.com.my

ID : (ID sendiri)
Password : (password sendiri)

Bila dah dapat masuk, ikut jer step ni.


Step 1 ; klik Shopping
Step 2 ; klik Historical Order


Step 3 ; tengok Consignment Number
Step 4 ; boleh tengok Citylink atau Gdex yang hantarkan.

Bila dah dapat Consignment Number dan syarikat courier, boleh track parcel korang.



GDEX EXPRESS 》》》 http://www.gdexpress.com/malaysia/e-tracking



CITYLINK 》》》 http://www.citylinkexpress.com/MY/Tracking.aspx

Done ! (^___^)

Mashitah Mamat
Founder #Sapphire
Shaklee Business Leader
Master Coordinator to be
0193121609

No comments