Giveaway Salam Sihat Bersama Mashitah Mamat

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat semua pembaca blog ni...

Alhamdulillah, akhirnya dapat jugak M2M buat giveaway ni. Tujuan utama giveaway yang M2M buat nih adalah untuk memperkenalkan blog ini yang berkisar tentang kesihatan dan kecantikan terutama untuk wanita-wanita yang bergelar ibu dan juga bakal menjadi ibu.
Selain itu juga, blog ini juga berkisar tentang kepentingan menjaga kesihatan dengan cara yang betul dan selamat. Almaklumlah, zaman sekarang ni, kita banyak terdedah dengan pelbagai penyakit.

Tujuan lain adalah untuk memperkenalkan nama baru blog ini yang sebelum ini adalah www.journalmomma.com . M2M terpaksa tukar domain blog atas sebab-sebab yang tak dapat diselesaikan hingga ke hari ini... (so sad). Domain baru blog ini ialah;


Jemput join giveaway ni ya (^__^)



GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT

Syarat-syarat giveaway ni mudah jer,

1. Giveaway ini terbuka kepada semua rakyat Malaysia.

2. Buat ENTRY berkenaan giveaway ini di blog anda dengan tajuk GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT ( JANGAN LUPA LETAKKAN BANNER DI ATAS YEA & BACKLINK kan ke entry ini (^__^) 


3. Selain itu, buat beberapa syarat mudah seperti di bawah;






(ii) Like Facebook Page






4. Jangan lupa, tinggalkan komen link entri blog di ruangan komen entry GIVEAWAY INI 



5 HADIAH UNTUK 5 ORANG

PEMENANG GIVEAWAY SALAM SIHAT BERSAMA MASHITAH MAMAT 

ialah;





Semua wanita suka Vitamin C ni...sebab vitamin ni lah yang boleh cantikkan kulit korang, membuatkan kulit korang cerah sekata, licin, glowing dan melambatkan penuaan.
Melambatkan penuaan ni. dalam bahasa mudahnya, buatkan kulit korang lambat berkedut, tegang selalu sebab vitamin c ada kolagen. Pengambilan vitamin C secara berterusan dan konsisten, membuatkan korang akan kelihatan muda dari umur sebenar dan mungkin muda berbanding kawan-kawan sebaya korang yang tidak mengambil suplemen cantik ni... (^__^). Umur 25 tahun sudah digalakkan consume vitamin C. Bukan suntik ya... vitamin C Shaklee ni untuk dimakan..hihihih
Makan lebih selamat daripada suntikan vitamin C. Yang penting, suplemen Shaklee adalah natural.




Ostematrix ni pulak, suplemen paling femes di kalangan ibu-ibu hamil, berpantang dan menyusu. Mak ayah yang selalu sakit lutut, susah nak solat berdiri dan nak ke Mekah buat umrah, ni adalah bekal wajib ada supaya sentiasa cergas dan bertenaga nak buat ibadat.



Hand Dish Wash - bukan sekadar untuk cuci pinggan mangkuk, malah boleh guna untuk cuci botol susu bayi atau apa saje peralatan penyusuan seperti storage bottle, ice pack, ice brick, steam steriliser, teat dan sebagainya kerana hand dish wash ni tidak mengandungi bahan kimia merbahaya dan selamat untuk bayi. 

Shaklee Tumbler - wowwwi, limited edition tumbler, dah tak ada jual di Shaklee Malaysia sekarang ni.  korang boleh shake shake ESP, Cinch Shake Mix dan jugak boleh buat smoothies (^__^)

Pill Box - yang ini jugak pill box limited edition punya, susah nak dapatkan pill box ni jika tak ada special event atau promosi daripada Shaklee Malaysia... hihihi

__________________________________________________________

Giveaway ini berlangsung selama sebulan sahaja. So cepat2 join kalau tak nak terlepas hadiah best ni tau....



Tarikh Mula Giveaway : 

15 November 2016 (Selasa)



Tarikh Tamat Giveaway :  

15 Disember 2016 (Khamis)



Tarikh keputusan pemenang akan di umumkan pada:
17 Disember 2016 (Sabtu)



Terima Kasih kerana sudi join Giveaway Salam Sihat Bersama Mashitah Mamat. 

Semoga Berjaya !





DISCLAIMER : GIVEAWAY INI TIDAK BERKAITAN DENGAN PIHAK SHAKLEE MALAYSIA ATAU MANA-MANA PIHAK. 

HARAP MAKLUM !!


UPDATE:

SENARAI PESERTA
KEPUTUSAN PEMENANG

66 comments

  1. Salam,saya join :)

    https://sihatcantikmewangi.blogspot.my/2016/10/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  2. Join :)

    http://sweetepalhijau.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  3. Hai kak, saya join :)
    http://fatinun.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi fatin, good luck ..

      untung2 dapat hadiah birthday ya.. hihihi

      Delete
  4. join yeee
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Link baru
      http://mellyacrayola.blogspot.my/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

      Delete
  5. akak join sis
    http://www.sheilainspire.com/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html
    fb: aselawati che ab adziz
    ig: sheila_adziz

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum saya join yea..

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    p/s : maaf saya takde instagram..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam....

      tak apa kalau tak der instagram :)

      Delete
  7. saya join.. :)

    http://www.izzatisuhaide.com/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah-mamat.html

    ReplyDelete
  8. lapor diri

    https://unnianje.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi Unni, tq coz sudi join GA ni..

      good luck tau (^__^)

      Delete
  9. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  10. Saya join (^^,)

    http://www.snmofficial.com/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  11. http://www.bondezaidalifah.com/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    Bonde join.

    ReplyDelete
  12. om join :)

    http://ombakbergigis.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  13. menarik hadiahnya...
    tgu line full MG join sekaki :)

    ReplyDelete
  14. Join :)

    https://athibe.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  15. Join :)

    http://presntisgift.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  16. join jugak

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/11/giveaway-by-mashitahmamat.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum..
    Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  18. Lea join ye..

    http://www.leaazleeya.com/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  19. Saya join :)
    http://www.mamadarwiish.com/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  20. ANA JOIN YA
    http://adna2029.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  21. hai saya join
    http://anzrarizalbuddy.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    jom BW dekat blog saya

    ReplyDelete
  22. Joined
    http://sweetsourleyra.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  23. Salam sis..
    AM join ya
    http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  24. saya lokman join...
    http://penggaliilmudunia.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  25. Salam bw.. Saya dah join
    http://deariescouple.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  26. Sya join :D
    http://littlesnorlax.blogspot.com/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    p/s: sory tak de insta

    ReplyDelete
  27. Join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  28. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  29. http://airitanaka.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  30. https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  31. Join... :)
    http://www.huhahuhajerr.com/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  32. Saya join :D done follow semua syarat2 tu..:D
    http://nurain-syahirah.blogspot.com/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  33. Salam, saya join :D

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  34. Saya join...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  35. Sab join ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  36. Saya Join

    http://cintahawaa.blogspot.com/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  37. saya join

    http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  38. Saya join ^^

    http://wannurnabihah.blogspot.my/2016/11/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  39. hai , saya join yer

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  40. Saya join

    http://penselduabee.blogspot.my/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  41. hai...
    huda joined! ;)

    http://soobeey.blogspot.my/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  42. Join! :)

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  43. Saya join

    http://azlanbahar.com/contest/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah-mamat/

    ReplyDelete
  44. Joined :)
    http://www.inanihazwani.com/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html#.WEFxXVV97IU

    ReplyDelete
  45. join...

    http://www.efaothman.com/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah-mamat.html

    ReplyDelete
  46. join sini :)

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  47. join dan fllw #61

    http://itsmelyya.blogspot.my/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  48. Shawal join.. :)

    http://www.mohdnoorshawals.com/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  49. bismillah join :)

    http://ohmysecondblog.blogspot.com/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  50. saya join ye
    http://cikdylah.blogspot.my/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  51. saya join..

    http://meinnameisthazrina.blogspot.com/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  52. http://www.nooratikahramli.com/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  53. http://ftndiana.blogspot.com/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    ReplyDelete
  54. Yana join! :)

    http://liyanawbu.blogspot.in/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    Instagram yang ketiga tu dah takda :(

    ReplyDelete
  55. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/12/giveaway-salam-sihat-bersama-mashitah.html

    **yang ig scheetahbeautyconsultant tu page not found :)

    ReplyDelete