Powered by Blogger.

3 Vitamin Yang Disyorkan Untuk Anda Yang Alami Jerawat Bernanah Akibat Resdung

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Hai semua ! 

Hari ni M2M nak share dengan korang suplemen yang dicadangkan untuk sesiapa yang ada masalah jerawat kronik berpunca daripada resdung yang korang alami sekian lama. Akibat resdung ni, bukan sahaja menyebabkan jerawat bernanah dan berbau busuk, malah lebih teruk lagi ia memberi kesan kepada tahap self confident korang. Menjadikan korang akan merasa rendah diri dan malu untuk berdepan dengan orang ramai. Betul tak? 

Korang boleh guna macam-macam produk kecantikan yang ada di pasaran, dan mungkin salah satu jenama yang korang guna tu akan berkesan pada korang. Tetapi, anda mesti 'berjudi'. Opps, jangan salah faham ye. Maksud M2M, korang pasti terpaksa melabur banyak duit untuk try and error produk-produk tersebut sebelum bertemu dengan produk yang benar-benar serasi dengan korang.

Sebelum korang berkira-kira nak dapatkan produk-produk tu, M2M nak korang tahu. Jika korang ada masalah jerawat akibat resdung, korang WAJIB mulakan healing process dari dalam terlebih dahulu. Cantik dalam, cantik luar. Jika dalaman tubuh kita banyak toksin, darah kotor dan sebagainya, ia tidak akan menyelesaikan masalah korang. In fact, akan lebih teruk lagi. Sayangi duit dan kulit korang k ! 

~ Jom Detoks ~ proses mencuci usus dan buang toksin dalam badan.



Mulakan dengan detoks tubuh dulu. Bagaimana nak detoks? 

Korang boleh mulakan detoks secara natural. Caranya korang boleh refer entry M2M tentang 7 Day Detox Meal PlanIni cara yang agak extreme bagi M2M, tapi hasilnya berbaloi-baloi baq ang (^__^).
Lepas habis jer program detox tu, confirm korang akan rasa badan lebih 'ringan'. 

Selepas detox, korang boleh teruskan suplemen lain untuk repair kulit berjerawat tadi. 

Tunggu dulu !!

Ya, ramai yang bagitahu M2M, tak sanggup nak ikut program detoks tadi. 

Boleh skip cara tadi, tapi hasilnya tidak la secepat yang korang harapkan. 

Dont worry!!

Dengan 3 suplemen yang M2M syorkan nih juga MAMPU mengurangkan masalah jerawat teruk yang korang alami. Dengan syarat, korang MESTI ikut jadual  dan tips yang M2M akan sertakan.
Nak kulit cantik tak? kalau nak, mesti follow tau... hihihi. 
Tak susah pun, yang penting korang kene konsisten dan berdisiplin bila ambil suplemen. 


Vitamin C + Vitamin E + Alfalfa Complex



Ketiga-tiga suplemen ni akan membantu korang start dari detoks, repair kulit dan hilangkan parut-parut jerawat.

~ Detoks dengan Alfalfa Complex
~ Repair kulit dengan Vitamin C
~ Pudarkan parut jerawat dengan Vitamin E


Selepas ni, korang dah tak perlu sororkkan wajah korang lagi..... hihihihi !



No comments