Powered by Blogger.

[PART 3] : Travel Booklet Trip Ke Pulau Langkawi

Antara tool penting setiap trip Shaklee, mesti ada travel booklet...dalam booklet ni ada semua jadual flite, jadual aktiviti dan lain-lain info...supaya trip berjemaah ni smooth dan tak timbul masalah di kemudian hari..al maklum lah, trip Shaklee ni dalam jumlah yang ramai... 300 orang lebih..mahunya kelam kabut kalau tak prepare betul-betul...

300 orang, 300 macam ragam dan karenah (^___^)


Trip Shaklee ke Pulau Langkawi selama 3 hari 2 malam bermula 19 Nov - 21 November 2016.. hari Sabtu, Ahad & Isnin.





Jadual aktiviti sepanjang kitorang berada di Pulau Langkawi nanti... malam pertama tu ada dinner bertemakan tropikal ~ berbaju bunga2, berseluar yanki...hahahah.....

Hari ke2 pulak, seharian menjelajah tempat2 best kat Langkawi.. ni waji kene ada bekal Ostematrix dan Performance Drink supaya kaki ni kuat berjalan dan energy maintain jer... tak la collapse awal...kihkihkih




BBQ fun dinner by the sea ~ aauuuwwww ... korang ada idea tak camna dress untuk tema torpikal flora ni..hahaha..M2M tak tahu nak pakai baju apa... (^___^) ..untung2 dapat menang sebotol Vivix ..berbaloi2 gitewww. !




Checklist : barang2 penting nak kene bawak tu... lupa bawak, habis laahh.. hihi..
Harap2 M2M tak lupa lah hendaknya...

Semakin dekat tarikh nak fly ke Langkawi, lagi excited... keterujaan tu macam 1st time nak ke Langkawi..... heheheh.

Untuk pengetahuan korang (maybe masih ada yg belum tahu) , trip Shaklee ni ada setiap tahun... dan semuaa pengedar Shaklee yang memenuhi kriteria layak join trip ni, 100% PERCUMA. Flight, tempat penginapan 5 stars, makanan, dan lain2 ditanggung oleh Shaklee Malaysia. So, kalau korang memang kaki travel, tapi tak pernah berpeluang nak travel ke sana sini, ni lah peluang korang... mulakan sebagai pengedar Shaklee...

Once korang daftar sebagai pengedar/ahli Shaklee, korang sedang membina empayar bisnes korang sendiri...

Untungnya dengan Shaklee ni, korang buka hanya dapat untung runcit dan bonus sahaja... tapi macam2 lagi keistimewaan yang korang akan dapat...

Nak tahu lebih lanjut, boleh whatsapp M2M 》》 0193121609.

Ok lah, kita jumpa di next entry pulak ye..bye bye... ❤❤

No comments