KICKSTART 2018 : Belajar Teknik Terbaik Mulakan Bisnes Shaklee Bersama 3 Master Coordinator Hebat

3:38:00 PM


Program KickStart 2018 ni bermula jam 2.00 petang bertempat di Shaklee Branch Sri Rampai, Kuala Lumpur
Program yang diadakan kerjasama daripada 3 orang Master Coordinator hebat iaitu Master Zura Betty, Master Puteri dan Master Herny.

Ramai yang hadir adalah Pengedar Shaklee baru. TAHNIAH korang sebab memilih bisnes Shaklee. InshaAllah, jika usaha korang hebat, dengan izin Allah swt, bisnes ini adalah bisnes yang paling korang sayang dan senang nak buat. 
Saya pun tumpang semangat membara korang jugak. 



Bermula dengan sesi berkenalan setiap hadirin yang hadir pada petang itu. Pelbagai kisah dan history bagaimana boleh terjebak dengan bisnes Shaklee. 

Sepanjang kelas berlangsung, saya kusyuk mendengar setiap patah perkataan dan ilmu marketing yang Masters kongsikan dan tak teringat pulak nak snap gambar semasa dorang bagi talk. (^__^)

Sebagai penutup kelas petang itu, macam biasa lah kan. 
Sesi bergambar.



Terima kasih atas ilmu yang dicurahkan dan selamat maju jaya buat semua.
Jumpa lagi di program yang akan datang. InshaAllah.

Jika anda berminat untuk buat bisnes Shaklee, boleh hubungi saya bila-bila masa. Modal serendah RM68.90 sahaja. Atau anda boleh dapatkan FREE MEMBERSHIP dengan belian produk. Nak tahu lebih lanjut, boleh WhatsApp 019-3121609.

You Might Also Like

0 comments