Ibu Pejabat Shaklee Malaysia Berpindah


Assalamualaikum, hi!

Nak war-warkan kepada semua Shaklee lover, HQ Shaklee dah berpindah ke tempat baru. Building baru tu dekat-dekat situ jugak, dan lebih mesra pelanggan sebab terletak kat ground floor.


Sebelum ni, kat Pinacle tu, kat tingkat 9. Bila nak naik ke floor 9 tu, kene ada access card ..makna nya kene daftar dulu bagi nombor IC.

kat bangunan baru, tempat baru, lagi mudah nak berurusan..

25 April 2017, Shaklee mula beroperasi kat bangunan baru tu tau. Jangan silap pulak. 😁

Jangan lupa datang ramai-ramai pada 6 - 7 Mei 2017 dan juga pada 20 - 21 Mei 2017, ada aktiviti kesihatan dan juga peluang keemasan untuk anda yang berminat nak menjadi pengedar Shaklee.

Boleh hubungi saya jika nak tahu lebih detail.
Whatsapp jer. KLIK www.wasap.my/60193121609/NakJoinShakleeOpening

2 comments