CARA PENGHANTARAN

PENGHANTARAN 'by hand'


Pihak kami menyediakan penghantaran 'by hand' atau Cash On Delivery (COD) kepada pelanggan yang berada di sekitar PUTRAJAYA, DENGKIL, BANGI, BANDAR PERMAISURI (CHERAS), SG BESI , sekitar KUALA LUMPUR.


PENGHANTARAN MELALUI POS LAJU MALAYSIA


Semua pesanan/pembelian yang telah dibayar pada hari ini akan dihantar kepada anda pada hari berikutnya. Pesanan yang dibuat pada hari Jumaat sehingga Ahad hanya akan dihantar pada hari Isnin minggu berikutnya. Kami menyediakan penghantaran tempatan dan juga antarabangsa.

Kos Penghantaran Pos Laju Malaysia

Semenanjung Malaysia : RM 8 (maksimum 500gm) / RM 11 (maksimum 1kg)
Sabah/Sarawak : RM 11 (maksimum 500gm) / RM 16 (maksimum 1kg)

NOTA : caj tambahan akan dikenakan sekiranya berat melebihi 1kg

PENGHANTARAN MELALUI GDEX EXPRESS ATAU CITYLINK


Semua pesanan terus daripada Shaklee Malaysia. Pihak kami akan uruskan order anda atau order secara online (ESELL). Bungkusan akan dihantar menggunakan khidmat Gdex Express atau Citylink dengan kadar pos flat rate (kadar rata).

Kos Penghantaran Gdex Express/Citylink

Semenanjung Malaysia : RM 10.60 
Sabah/Sarawak : RM 21.20

PERCUMA PENGHANTARAN jika pembelian dalam satu resit minimum RM800.00 (Semenanjung Malaysia) & RM 1000 (Sabah/Sarawak).

PERCUMA PENGHANTARAN jika pembelian anda juga termasuk Vivix


PENGHANTARAN DALAM MALAYSIA

Semua pesanan/pembelian dalam Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak dihantar menggunakan PosLaju, dalam tempoh 2-5 hari bekerja. (bergantung kepada public holiday, keadaan cuaca dan lain-lain).

Tempoh penghantaran Gdex Express/Citylink di kawasan Lembah Klang atau kawasan bandar-bandar utama di Semenanjung mengambil masa 2-5 hari bekerja.

Gdex Express/Citylink di luar bandar atau ke Sabah/Sarawak, akan mengambil masa 7-10 hari bekerja.

Tandatangan akan diperlukan apabila anda menerima bungkusan itu. Jadi pastikan anda atau seseorang yang dipercayai boleh menerima bungkusan anda dengan selamat. Sebarang kehilangan/kerosakan selepas bungkusan telah diterima, tidak menjadi tanggungjawab pihak kami lagi.JEJAK & KESAN PARCEL ANDA DI SINI

No comments