Pre-Merdeka Promotion - Join Lucky Draw Shaklee, Boleh Menang Hadiah Bernilai Sehingga RM 1000.00. Cepat Rebut !!


Promosi ni hanya sah 1 hari sahaja, iaitu pada 6 Ogos 2016, Sabtu dari jam 10.00 pagi sehingga 7.00 malam sahaja.

Nak join lucky dip ni, ada syarat-syarat yang kene buat..hihi 

Syarat-syarat nya ialah ;

Untuk ahli Shaklee, kene buat belian 200uv dalam 1 resit, so boleh dapat 1 Lucky Dip

Untuk bukan ahli, mesti mendaftar sebagai ahli dengan buat pembelian produk Shaklee sehingga 200uv, lebih kurang RM 650 - RM 700 (bergantung pada produk apa yang korang nak beli lah..sebab setiap produk ada nilai UV masing-masing..tak sama tau..hihihi). Yang best, korang akan dapat payung Shaklee. (while stocks last.. ) ~ dan layak dapat 1 penyertaan lucky dip..kalau nak banyak penyertaan, beli lagi produk sebanyak 200UV dalam 1 resit pada hari yang sama . (6 Ogos 2016 jer hokey..)

Oh ya pembelian 200UV tu, sah hanya untuk produk lain selain produk promosi bulan Ogos ni. Means, kalau korang order Vitalea Kids & Ostematrix (dengan harga promo) , tak dikira dalam 200UV tadi.

Kecuali korang beli Vitalea Kids & Ostematrix dengan harga biasa (harga ahli). Faham ke? ngeh..ngeh....

Syarat lain, korang mesti kene walk in sendiri ke branch atau HQ....kalau ahli Shaklee yang dah biasa walk in sendiri tu,, boleh lah pergi sendiri...kalau yang bukan ahli, tapi berminat , boleh terus hubungi JM, 0193121609. JM akan handle untuk korang... (^___^) 

Jommm jommmm rebut peluang keemasan ini..hahahah

Antara hadiahnya ialah (refer poster);

Set Kecantikan Nutriwhite (errmm, bahagianya kalau JM dapat nih..hihihihi)
Water Pitcher (portable water filter) 
Vivix ~ .wowww..woowww... 
Collagen Powder ~ suka..suka....
Jute Bag
Tote Bag ~ boleh letak pampers anak, baju2 anak bila keluar jenjalan..hikhikhik..
Trolley bag  ~ beg balik kampung..ngeee...

hokey korang, kalau berminat nak tahu lebih lanjut, jangan segan-segan roger2 JM ye, 0193121609 (^__^)


No comments