Powered by Blogger.

[DIY] : Buat Rak Printer Untuk SOHO Dengan Kos 50sen

Dapat idea pasal rak printer ni, daripada google... rak sebenarnya, macam gambar kat bawah ni..magyaazine pocket yang digunakan daripada kayu..kalau kat tempat saya ni, mana la nak cari yang jenis kayu..yang senang jumpa daripada plastik atau besi... tak boleh la nak letak printer yang agak berat tu...





Kemudian dapat idea nak buat daripada kotak Shaklee, yang dapat masa order barang. Tapi kukuh ke kotak nih?

Try test letak printer, lebih kurang seminggu jugak..

Sampai hari ni, berdiri teguh lagi kotak tu..tak ada langsung tanda-tanda nak runtuh..hihi.

Semalam siap wrap dah dengan wrapping paper by Kaison.. 50sen je sekeping.







Siap dah..

Tadaaaa...

Bahagian terbuka tu, boleh letak A4 papers ! Jimat duit, jimat space !

No comments