[PART 1] : Trip Ke Pulau Langkawi

Semakin dekat tarikh nak ke Pulau Langkawi, rasa berdebar pulak...hihi

Reward yang saya paling suka ~ travel.

Antara salah satu push factor yang buatkan saya suka buat bisnes Shaklee..

bukannya tak boleh pergi sendiri, cumanya bila trip drp Shaklee ni, trip yang 100% ditaja...5 star pulak tu... bestt !

Kalau bajet sendiri, fikir banyak kali jugak kan..hihi

Emel daripada Shaklee, jemput datang briefing yang akan diadakan mi ggu depan.
InshaAllah saya akan pergi ;)







Doakan saya berpeluang join trip ni yea.. (^__^)

No comments