2 Tahun Buat Research Tentang Shaklee, Baru Tahu Kebenaran

Saya tertarik dengan perkongsian daripada Pn. Marjan Ibrahim tentang bagaimana beliau mula menggunakan vitamin jenama Shaklee.

Daripada seorang yang sangat anti Shaklee, kini adalah seorang consumer dan distributor. Hasil kaji selidik yang beliau buat selama 2 tahun. Kini beliau gembira dan berpuashati dengan kesan yang menakjubkan ;
  • jerawat pada muka semakin kecut dan kulit makin mulus kerana parut makin pudar
  • sihat dan cergas
  • semakin kurus daripada berat asal 98kg
  • kitaran haid kembali teratur dan normal


Ikuti petikan daripada pengalaman Pn.Marjani Ibrahim yang beliau kongsi di grup facebook. Saya kongsi pula dengan anda di blog ini. 

Sy stat try shaklee slps 2tahun buat research. sbb dulu sy anti shaklee.hehe
macam2 google nak cari supplement utk kulit muka yg agak teruk. july 2013 sy stat beli shaklee. 


saya google dan baca testimoni2 set kulit bermasalah. akhirnya sy beli ESP+ALFALFA+VIT C+BCOMPLEX. 
4 ni sy cuba 6bulan secara konsisten. air 5liter sehari. kebetulan ms tu mmg berat badan saya hampir 98kg!

6 bulan konsisten,alhamdulillah mmg puas hati.
jerawat makin kecut.
parut2 lama makin pudar.
yg paling bonus 》》 kurus & period yg sgt2 tak teratur,menjadi teratur.
bayangkan pernah lebih 5bulan tak datang period.
kalau datang pun hasil mkn ubat dr klinik. last2 sy cuba mkn supplement. 

Alhamdulillah dah 2tahun sy ambil esp.

masa berpantang keguguran bulan lepas, sy amalkan esp sbg sarapan.
alhamdulillah.
cergas macam orang tak berpantang .






cemburu? kagum? 
teringin hendak menggunakan produk Shaklee juga?

Hubungi saya,

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Mashitah Mamat
Shaklee Distributor & Consultant since Feb 2012
H/P : 019.3121609

*Free Delivery sekitar Putrajaya
*POS LAJU/GDEX luar dr Putrajaya

No comments